Monday, March 2, 2009

Clue?

Cum poti sa iti dai seama vreodata daca un baiat e bun sau rau? Nu, din pacate baietii nu au scris pe ei "de treaba" sau "run AWAY from this SHIT", dar dupa cativa prieteni, pot sa spun ca am ceva experienta, si pot sa vad cateva chestii in comun dintre cei buni si rai. U Ready? Ok baby.
1) Ce spun prietenii lui despre el: Daca esti norocoasa sa cunosti cativa dintre prietenii lui, este bine pentru ca ei il cunosc mai bine decat oricine, si ei iti spun ceea ce el nu vrea uneori. Sa nu crezi chiar tot ce spun ei.
2) Cum se compoarta cu tine cand e cu prietenii lui: foarte important. Un baiat bun care ii pasa de tine niciodata nu te va ignora cand e cu prietenii lui. Daca se compoarta diferit, ca si cum tu numai prea existi sau nici nu esti prietena lui, spune-i pa imediat. Este si foarte important sa vezi cum vorbeste cu prietenii lui fata de cum vorbeste cu tine. Poate ca e mai pisicuta cu tine decat cu baietii, dar daca e prea diferit, poate se preface cu tine.
3) Cum vorbeste cu tine: cand sunteti singuri poti vedea de fapt cum e el. Despre ce vorbeste? Te pune pe tine mai mult sa vorbesti, sau doar el are voie sa povesteasca? Te intreaba despre viata ta, si daca da, simti ca ii pasa? Daca se uita in ochii tai si zambeste mult e bine. Daca e un pic timid e si mai bine. Mie imi plac baietii care stiu sa tina o conversatie, si care sunt onesti despre trecutu lor. Daca incepe cu printeso si frumoaso, asta e nice and sweet dar ai grija ca e doar vrajeala. Unii sunt sinceri cu vrajeala lor ca sunt mai naivi, uita te in ochii lor si iti vei dea seama.
4) Gentleman: chiar daca nu multe fete sunt obsedate cu chestia asta, eu sunt. Vezi daca iti deschide usiile, daca te lasa mereu in fatza lui, daca iti da jaca cand e frig chiar daca tu nu i-ai cerut-o, si mereu sa ofera sa te ajute cu ce ai nevoie. Crede ma, daca nu face asa acuma, niciodata n-o sa faca, si chiar daca nu e necesar, e frumos, si te simti ca o printesa.
5) Cat de mult te contacteaza: toata lumea lucreaza sau e la scoala si are o viata ocupata. MI SE RUPE. Daca vrea sa vorbeasca cu tine, indiferent ca e un sms sau 2 ore pe telephon, DA DE TINE. Nu fi disperata, nu suna din 10 in 10 minute ca asta nu e sexy. Fi mai indiferenta, si daca el nu te suna inapoi da-l incolo, absolut nu astepta, decat daca chiar crezi ca era ocupat, nu stiu, poate ii mai dai o sansa. E foarte important sa vezi cat de sincer e. Daca zice ca te suna intro ora si te suna deabea maine, PA. Daca faceti planuri sa va intanliti si intarzie cu mult timp fara o scuza buna, PA.
Dar sa tinem minte, too much of something is bad enough; daca iti da bipuri ca nebunu si te suna mereu mereu, nici asta nu e bine. Asta inseamna ori ca e super obsedat la inceput si apoi ii trece imediat, ori ca e disperat. In orice caz, spunei PA.
6) Cum se compoarta cu prietenii tai: el stie cat de important este sa ii placa lu prietenii tai de el, o sa faca un efort daca ii pasa. Mie imi plac baietii care sunt placuti si politicosi cu toata lumea, si nu falsi in niciun caz. E bine sa vorbeasca cu toata lumea frumos, chiar cu fete frumoase. Nu fi geloasa, daca tine la tine, la tine vine. Daca vezi ca mereu se uita dupa fete si poate vorbeste vulgar cu prietenii lui despre alte fete, si nu prea in gluma...spunei PA. Baietii aia ori o sa te insele sigur, ori au conceptii fucked up despre femei.
7) Cum vorbeste despre viitor: Daca e fericit si face planuri cu tine mereu pentru viitor, asta e foarte bine.
8) Ce s-a intamplat in relatii din trecut: Wow. Enorm de important. Nu conteaza ca el zice ca s-a schimbat mult si blah blah blah, e bine sa aflii ce a facut in trecut cu prietenele lui ca e foarte probabil ca se poate intampla si cu tine. Nu inseamna neaparat ca daca a inselato pe una o sa fie la fel cu tine, dar macar sa stii ca e in stare desigur.

Cam la atata m-am gandit. Daca gasesti vreodata baiatu perfect, sa stii ca nu e perfect, doar tii se pare. Nu te gandii ca esti chiar asa norocoasa sa fi cu el, ca si tu esti buna si meriti sa ai tot ce vrei.

No comments: